Dárečkové úterý ;-)

22.12.2015 23:59

Úterý bylo fajn ;-) Poslední den ve škole, vánoční besídka a taky jsme na závěrečném orienťáckém treninku 2015 zvířátkům dobroty na stromek pověsili a ještě se pak na Ježíškovu dárečkovou cestu společně vydali....Zvířecím kamarádům jsme jen ty nejlepší laskominy do lesa přinesli a za odměnu jsme si pak mohli najít dáreček i pro sebe :-) Na pomoc jsme měli mapu a kolem sebe kamarády se světluškama.. Když jsme pak v noční přírodě našli dárek se svým jménem, museli jsme si zapamatovat jeho polohu na linii. Cílem pak byl pro nás altánek, kde jsme si rozbalili dárky a ochutnali móóóc dobré cukroví.

Tak milé děti i rodiče ;-), děkuju za prima skoro jarní :-) odpoledne, hezká přání i dárečky...Bylo mi s vámi moc fajn ;-) Mějte všichni krásné a pohodové Vánoce a pod stromečkem nějaké to splněné přání ;-)

Ivana

 

PS: A víte, co jsme v lese zapomněli? Alešův dáreček ;-) Tak kdo bude chtít ještě trochu potrénovat zítra na sluníčku ( a ne jako dnes při měsíčku ;-) ), má šanci....Mapu s linií máte a do zítra tam snad na vás překvapení počká ;-) 

Hodně štěstí a kdo bude úspěšný, má u mě za prémii rovnou TŘI body :-) Klidně se pak pochlubte na vzkazovníku.

Jo a těším se na ty recepty, tak nezapomeňte ;-)! Díky.

 

Pár fotodárečků ;-) je  na rajčeti...