MATY NEJLEPŠÍM MTBO DOROSTENCEM ČR 2015

02.12.2015 19:41

Letošní ples O - GALA s vyhlášením Ankety o nejlepšího orientačního sportovce se uskutečnil v sobotu 28.11. v Luhačovicích.Sportovci všech odvětví - OB, MTBO, LOB a TRAIL byli uvítáni pěkně vesele po ,,moravsku,, ;-) a zábava mohla začít. Nejdříve byli na základě hodnocení několika expertů daného odvětví odměněni ti nejlepší v kategoriích dospělých, juniorů i dorostu. Slavnostního vyhlášení se zhostili sportovní komentátoři České televize Petr Kubásek s Petrem Sopouškem. 

Náš oddíl reprezentoval Matyáš Ludvík, který byl do ankety nominován na základě pěkných výsledků na letošním MS, závodů M ČR a ČP v MTBO, kterých dosáhl ještě jako dorostenec v juniorské kategorii M 20. Za své treninkové úsilí a parádní výkony si právem převzal cenu za Nejlepšího dorostence MTBO 2015 ;-) GRATULACE!

Nejlepší bajkerkou se zaslouženě stala Martinka Tichovská, Verča Kubínová vyhrála juniory. Mezi běžci zvítězila Jana Knapová a Hana Hančíková byla zvolena nejúspěšnější lyžařkou. Do síně slávy byl uveden nestor OB, Zdeněk Lenhart, bývalý výborný OB reprezentant, metodik a mapař.

Letošní společenská a závěrečná O - událost roku se opravdu vydařila a příští rok se můžeme těšit do Ústí nad Orlicí.

 

Pár obrázků už je v galerii ;-)