MTBO REGISTRACE 2016 finišuje ;-)

11.04.2016 19:30

Jezdíš rád na kole přírodou, máš rád výzvy, svobodu rozhodování, vítr ve vlasech ;-) či překonávání překážek? Nebo chceš jen zkusit něco nového, poznat fajn lidi a bezva atmosféru orientačních závodů na bajkách? Nebo Tě prostě jen bolí klouby z běhání, pěší orienťák už Tě tak nebaví či se chceš třeba trochu víc dozvědět sám o sobě? 

PŘIDEJ SE K MTBO PARTĚ!

Letos je k nám kalendář MTBO závodů www.mtbo.cz/zavody/kalendar-zavodu/ více než příznivý a hlavně v jeho podzimní části jsou závody Českého poháru co by kamenem dohodil...

Pokud byste si třeba chtěli jen vyzkoušet, co orienťák na kole obnáší a zda je to opravdu o tolik ,,lehčí,, ;-) než ,,pravý orienťák,,, zaregistrujte se do 14.4. u Ivany a jděte do toho :-)!

Letos se naše STBácká bajková skupinka rozšířila o Valču Kamererovou, posilu z KAMenice, na závody v okolí se chystá i Petr Průšek a zvu k vyzkoušení závodění i zájemce z řad dětí či dalších dospělých! 

Takže Matěji, Honzo, Kubo či Tome nebo i Terko a ostatní... dejte vědět....Nějaký mapník k zapůjčení se u nás najde, případně pak přímo na závodech a pokud budete mít zájem, trochu i potrénujem či MTBO soustředko nějaký vymyslíme ;-)!

 

A takhle to vypadá při treninku na kole s mapou na letišti v Hradčanech, kde jsme si to při soustředku zkoušeli minulé Velikonoce :-)

Video Honzy mAka Svobody z letošních Velikonoc www.youtube.com/watch?v=eECaJU65ldo

 

Pro zájemce něco o MTBO:

www.mamutizlipovky.cz/sos-mamuti/historie-mtbo

media1.webgarden.name/files/media1:56d20d0413850.pdf.upl/mtbo-desatero.pdf